Hus & hjem

Vi byder dig hermed velkommen i Kelkoos univers for produkter til hus og hjem. I dette univers finder du alverdens ting og udstyr til at skabe dit drømme hjem. Som du kan se, er universet for hus og have inddelt i gør-det-selv udstyr, som f.eks. værktøj, arbejds og sikkerhedstøj, et stort udvalg af byggevarer og smukke ting. Det er en broget kategori, da hjemmet rummer så mange forskellige produktområder. Hvad enten du er i gang med at ændre looket i din stue, du ønsker at få sat en tyverialarm op i hjemmet, har planer med haven eller bare kigger efter en gave til en af dine venner, er du kommet til den rette side. Herfra klikker du dig så videre til den underkategori, der matcher dine søgekriterier. Når du først er inde i underkategorierne, kan du igen sortere i søgeresultatet ved at anvende filtrene i venstre side af skærmen. Hvis du f.eks. søger efter sofaer i kategorien møbler, kan du i filtret afklikke sofaer og derved frasortere alle møbler, der ikke er sofaer. Når du tilmed anvender prissammenligningen herinde, finder du også nemt og hurtigt frem til de forhandlere, der har de bedste priser på dit ønskede produkt i øjeblikket. Alt i alt har du altså muligheden for at gøre et rigtig godt køb, mens du shopper efter ting, der kan være med til at give dig det hjem, du altid har drømt om! God fornøjelse med søgningen her i hus og have!

Bad og VVS

Velkommen til vores produktliste for badeværelser og vvs. Vi sammenligner priser på produkter til badeværelser og vvs hos mere end 300 danske forhandlere, for at hjælpe dig med at finde, undersøge og sammenligne de bedste online tilbud. Vores mission er at sikre dig ro i sindet, mens vi hjælper dig med at finde de rette produkter til badeværelser og vvs til de bedste priser. Leder du efter nyt til dit badeværelse. Vi sammenligner hundreder af produkter inden for badeværelser og vvs, og vi har et af de største udvalg af produkter til badeværelser og vvs fra et stort udvalg af kendte danske online forhandlere. Vi er opsatte på at hjælpe dig med at finde de rette produkter til badeværelser og vvs til den rette pris. Ved at benytte vores service, kan du finde lige præcis de badeværelser og vvs produkter der passer til dine behov- uanset om det drejer sig om gulvvarme, en vask eller et helt nyt badeværelse. Uanset hvad du leder efter, er vi her til at hjælpe dig med at beslutte hvilke badeværelser og vvs produkter der er den rigtige til dig!

Belysning

Velkommen til kategorien for Belysning. Vi hjælper dig med at sammenligne tilbud på Belysning fra en række netbutikker. Du kan tjekke priser, lagerstatus og leveringstid hos butikkerne som sælger de produkter du søger. I denne kategori kan du læse produktvurderinger, få produktinformationer og ekspertvurderinger eller købsguider for Belysning før du bestemmer dig. Vi hjælper dig med at finde Belysning og sammenligne priser fra flere netbutikker før du bestiller online.

DIY & værktøj

Velkommen til kategorien for DIY & værktøj. Vi hjælper dig med at sammenligne tilbud på DIY & værktøj fra en række netbutikker. Du kan tjekke priser, lagerstatus og leveringstid hos butikkerne som sælger de produkter du søger. I denne kategori kan du læse produktvurderinger, få produktinformationer og ekspertvurderinger eller købsguider for DIY & værktøj før du bestemmer dig. Vi hjælper dig med at finde DIY & værktøj og sammenligne priser fra flere netbutikker før du bestiller online.