Fortrolighedspolitik

Introduktion

Vi (Kelkoo) værner meget om retten til et privatliv for brugere af denne webside (http://kelkoo.dk) og er forpligtede til at beskytte og respektere dit privatliv. Politiken er indarbejdet i samt underlagt Vilkår og Betingelser for Brug af Websiden. Denne fortrolighedspolitik gælder også for personlige data indsamlet gennem brug af Cookies.Ved at benytte denne webside accepterer du, at Kelkoo behandler dine personoplysninger (jf. nedenfor) i henhold til denne datapolitik. Hvis du ikke kan acceptere datapolitikken, beder vi dig om ikke at benytte denne webside eller de udbudte tjenesteydelser.

Hvem er vi?

De personoplysninger, vi indsamler, opbevares af Kelkoo Danmark A/S, som er et selskab indregistreret i Danmark med selskabsnummer 25352963. Kontoret ligger på Kelkoo, c/o MAZARS Copenhagen, Østerfælled Torv 10, 2. sal, 2100 København Ø, Danmark. Selskabet er dataansvarlig.

Personoplysninger

Ved “personoplysninger” forstås enhver oplysning, som kan identificere dig og kan indeholde bl.a. dit navn, alder, køn, postadresse, telefonnummer, e-mail-adresse, oplysninger om økonomiske forhold og enhver anden oplysning, som gør, at man kan finde frem til dig, og som du til enhver tid oplyser på denne webside.

Hvornår indsamler vi personoplysninger?

Vi indsamler og behandler dine personoplysninger i forbindelse med:

* Du giver kontooplysninger, når du registrerer eller opretter din brugerkonto hos os med henblik på at bruge visse ydelser, f.eks. Kelkoos Nyhedsbrev, Cashback, brugerundersøgelser eller hvis du deltager i konkurrencer, kampagner, udlodninger eller analyser på websiden;
* Du ser eller foretager køb af et produkt eller en tjenesteydelse fra en virksomhed, som har sine tilbud udbudt på denne webside;
* Du indleverer en klage eller forespørgsel eller giver os feedback; eller
* Du giver personoplysninger til os eller via websiden eller på anden måde.

Steder, hvor afgivelse af personoplysninger er valgfri, er markerede. Hvis du vælger ikke at afgive personoplysninger, kan du komme ud for, at du ikke kan anvende nogle af de udbudte tjenesteydelser eller websidens features.

Hvordan behandler vi dine personoplysninger?

Vi kan anvende dine personoplysninger til følgende:
1. Registrering og vedligeholdelse af din konto på vores tjeneste;
2. At give dig mulighed for at benytte visse tjenesteydelser, f.eks. Kelkoos Nyhedsbrev, Kelkoo Cashback, brugerundersøgelser, eller deltagelse i konkurrencer, kampagner, udlodninger eller analyser på websiden, eller informere dig om ændringer af en eller af flere af tjenesteydelserne;
3. At vide, hvilke produkter du har set eller købt via websiden, så vi kan tilbyde dig en bedre og mere personlig service, herunder at vi kan blive bedre til at yde rådgivning og tilbyde produkter, tjenesteydelser, indhold samt særtilbud;
4. At analysere trafikken på websiden samt vores samarbejdspartneres og forhandleres sider, herunder brugernes demografiske placering, interesser samt behov for optimering af vores udbudte tjenesteydelser;
5. At kunne foretage undersøgelser, hvis der er mistanke om, at du misligholder Vilkår og Betingelser for Brug af Websiden eller misligholdelsen på anden måde vedrører dig;

Deler vi dine personoplysninger med andre?

Vi kan videregive dine personoplysninger til andre, som beskrevet nedenfor:
1. Til udvalgte og betroede tredjemænd, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere indhold, som kan have din interesse. Disse tredjemænd er ikke berettiget til at udveksle eller sælge dine personoplysninger til andre;
2. Til forretningspartnere for at assistere os med at levere vores tjenesteydelser til dig. Disse forretningspartnere er undergivet tavshedspligt med hensyn til personoplysninger og har ikke tilladelse til at benytte disse til noget andet formål, end hvad der er nødvendigt for at assistere Kelkoo, medmindre du har fået andet at vide;
3. Nogle aggregerede oplysninger om websidens brugere, indkøbsmønstre, trafikhyppigheder og lignende kan videregives til velrenommerede tredjemænd, men disse oplysninger er ikke personidentificerbare;
4. Til politimyndigheder, tilsynsmyndigheder eller juridiske rådgivere i forbindelse med påståede strafbare forhold eller mistanke om brud på brugervilkår, eller hvis videregivelse er påkrævet i henhold til lovgivningen;
5. Til medlemmer af Kelkoo-gruppen; og
6. Hvis vi beslutter at sælge eller købe virksomheder eller aktiver, kan dette medføre, at vi videregiver personoplysninger til potentielle købere eller sælgere af disse virksomheder eller aktiver.

Hvordan kan du redigere og slette kontooplysninger og præferencer?

Du kan altid ændre i dine kontooplysninger og præferencer, herunder angive, om du ønsker, at Kelkoo skal kontakte dig i forbindelse med produkter, tjenesteydelser, indhold og særtilbud. Hvis du ikke ønsker at modtage Kelkoos Nyhedsbrev, kan du enten klikke på linket, ophør af abonnement, nederst i e-mailen med Kelkoos Nyhedsbrev, sende os en e-mail eller skrive til os på adressen: Juridisk afdeling, Kelkoo Danmark A/S, c/o MAZARS Copenhagen, Østerfælled Torv 10, 2. sal, 2100 København Ø for at tilbagekalde abonnementet.

Hvor længe opbevarer vi personoplysninger?

Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt i forhold til de formål, som er anført ovenfor i afsnittet “Hvordan behandler vi dine personoplysninger”.

Hvordan beskytter vi personoplysninger?

Hos Kelkoo bruger vi den almindeligt anvendte praksis inden for branchen og har strenge sikkerhedsprocedurer for indsamling, opbevaring og videregivelse af personoplysninger for at forhindre uautoriseret adgang og for at opfylde de europæiske databeskyttelseslove. De personoplysninger, som du giver os, opbevares på vores egen eller en af vore forretningspartneres sikre servere. Hvis du har modtaget (eller har valgt) et password, som giver dig adgang til bestemte undersider på websiden, er det dit ansvar, at passwordet holdes hemmeligt. Du må derfor ikke dele dit password med andre.

Hvad er cookies og web-beacons og hvordan bruger vi disse?

En cookie er en lille datafil, som sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. En web-beacon er et lille grafisk billede (som regel placeret på et websted eller i en e-mail), som bruges til at måle antallet af besøgende på webstedet eller til at få adgang til bestemte cookies.

Brugen af cookies og web-beacons hjælper os med at forbedre vores webside og med at levere en bedre og mere personlig service. Herved kan vi: (a) anslå brugernes trafik og mønster; (b) opbevare oplysninger om dine præferencer, således at vi kan tilpasse websiden til dine individuelle interesser; (c) gøre din søgning hurtigere; og (d) genkende din profil, når du besøger websiden igen. Ud over vores cookies, giver vi nogle tredjemænd og tilknyttede selskaber tilladelse til at placere cookies på din computer og adgang til disse cookies. Nogle af disse tredjemænd kan indsamle og bruge oplysninger om dine besøg på denne og øvrige websider for at levere indhold, som kan have din interesse. Disse tredjemænds brug af cookies er omfattet af deres egen datapolitik og ikke Kelkoos Datapolitik.

Du kan afvise cookies ved at aktivere indstillingen på din browser, som giver dig mulighed for at afvise placering af cookies. Hvis du vælger ikke at modtage cookies, risikere du dog, at der vil være bestemte undersider på websiden, som du så ikke længere kan komme ind på. Medmindre du har indstillet din browser, så den afviser cookies, vil vores webserver sende cookies til din computer hver gang, du logger på vores webside.

Hvor lagres personoplysninger?

Personoplysningerne lagres på servere inden for EU. Nogle personoplysninger overføres til servere i Sverige og USA, og de administreres på Kelkoos vegne af en tredjemand, som er databehandler. Den amerikanske lovgivning på persondataområdet er ikke så restriktiv som inden for det Europæiske Økonomiske Samarbejde (EØS); men vi opbevarer og overfører personoplysninger i henhold til denne Datapolitik og den gældende europæiske lovgivning om databeskyttelse.

Adgang til oplysninger

Du kan få at vide, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, skal du skrive til os på adressen: Juridisk Afdeling, Kelkoo Danmark A/S, c/o MAZARS Copenhagen, Østerfælled Torv 10, 2. sal, 2100 København Ø. Vi kan opkræve et mindre administrationsgebyr til dækning af omkostningerne i forbindelse med fremsendelse af de registrerede personoplysninger.

Ændringer i Kelkoos Datapolitik

Eventuelle fremtidige ændringer i vores Datapolitik vil blive lagt ud på denne webside. Den nuværende politik blev sidst ændret den 22 Januar 2016.

Personoplysninger på offentligt tilgængelige steder

Et offentligt tilgængeligt sted på websiden er et område, hvor offentligheden har adgang, og som kan indekseres af søgemaskiner. Du alene er ansvarlig for de personoplysninger, som du lægger ud eller spreder på offentligt tilgængelige steder. Du bør aldrig videregive personlige oplysninger, der vedrører en anden end dig selv, uden vedkommendes udtrykkelige samtykke.

Øvrige links

Denne webside kan indeholde links til og fra websider, som tilhører vores partnernetværk, annoncører eller tilknyttede selskaber. Hvis du følger et sådant link, skal du være opmærksom på, at disse websider har deres egen datapolitik, og at vi påtager os intet ansvar for disse datapolitikker. Du bør derfor kontrollere disse datapolitikker, inden du giver personoplysninger på en eller flere af disse websider.

Yderligere information

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, så kontakt os venligst på