>

Anden personlig pleje

Massagearm C21

Sportgymbutiken
Sidst opdateret: 26.02.2020

Beurer PS 25

Checkfrank.dk
Sidst opdateret: 26.02.2020

Købsguide til til personlig pleje

Anden Personlig pleje – forkæl dig selv

Velkommen til Kelkoos vareoversigt over produkter til personlig pleje af kroppen. I en travl og hektisk hverdag er det vigtigt, at vi husker at pleje og passe godt på os selv. Den personlige daglige pleje foregår ofte på badeværelset. Derfor hører mange af vareoversigtens produkter hjemme på badeværelset. Hvad enten du leder efter redskaber til hårpleje, såsom hårtørrere, krøllejern og glatjern eller du mere er ude efter redskaber til kropsbarbering og hårfjerning, finder du massevis af produkter på listen her fra nogle af markedet stærkeste producenter. Således er producenter som Babyliss, Bosch, Braun, Exido med flere repræsenteret i vareoversigten. Du kan vælge produkter fra specielt en producent ved at vælge producentens navn i filtret i skærmens venstre side.

Glatjern – giver dit hår et mere sundt look

Nogle bruger glatjernet i det daglige og andre anvender det ved festlige lejligheder, hvor looket lige skal have et ekstra skub i den rigtige retning. Glatjernet skal ikke anvendes i vådt hår, og det er vigtigt, at du enten har lufttørret håret først eller brugt en hårtørrer. På de fleste glatjern kan du vælge, hvor varmt jernet skal være. Lad være med at skrue op på max, hvad grader angår, da det meget hurtigt kan have den konsekvens, at dit hår bliver svedent. Glatjern bliver ofte meget varme, og det er kun meningen, at det varme jern skal være i berøring med håret et kort øjeblik, mens du lader det glide gennem håret. Dette er en anden vigtigt ting. Hold aldrig glatjernet stille i håret.
Billede af glatjern
Selv om håret ikke direkte bliver svendent de første par sekunder, er det meget usundt for håret, da temperaturen er så høj. Du bør også anvende dertil indrettet hårskum eller mousse, som fugter håret og gør det modstandsdygtigt over for det varme glatjern. Hvad angår pris kan det betale sig at købe et lidt dyrere glatjern, hvis du vil have det til at holde i flere år, før det skal udskiftes. Med den rette anvendelse og opbevaring samt det faktum, at du ikke skruer det op på max grader hver gang, kan et glatjern holde ca. lige så længe som en hårtørrer. Kvalitet og pris hænger ulæseligt sammen her, og du skal også være varsom med de billige glatjern i forhold til, hvordan de behandler dit hår.

Det anbefales aldrig hos frisøren at bruge et glatjern dagligt, og hvis du gør det, vil hun/han bede dig om kun at anvende det i hårspidserne. Dette skyldes, at glatjernet lige meget hvad er relativt hårdt ved håret. Derfor bør brugen af glatjern være et supplement, som du anvender ligesom et krøllejern.

God fornøjelse med søgningen på det rette glatjern eller andre produkter til personlig pleje.