>

Blækpatroner, tonere

Nathan Quickdraw Plus

Multitriathlon.dk
Sidst opdateret: 18.01.2020

Købsguide til Blækpatroner

Hvilke blækpatroner passer til hvilke printere?

Er dine printerudskrifter begyndt at blive utydelige i skriften? Så er det formodentlig tid til at skifte blækpatronerne i printeren ud. Det er en kendsgerning, at det er dyrt men nødvendigt at udskifte blækpatroner for at bevare den gode udprintskvalitet. Derfor finder du her i kategorien massevis af gode tilbud på kvalitetsblækpatroner fra nogle af de mest velrenomerede producenter på markedet.

Der er desuden en del penge at spare ved at købe dine blækpatroner online, frem for hvis du går i butikkerne og køber dem.

Når det kommer til typer indenfor blækpatroner, varierer de meget, og der er også stor forskel på prisen på dem. Blækpatroner fra mærker som Brother og Epson tenderer til at koste mindre end blækpatroner fra HP eller Lexmark. Men du kan selvsagt ikke bare vælge de blækpatroner, du ønsker at bruge, men skal sørge for at de er kompatible med din printer. Du kan også købe både sort og farvet blæk sammen, men det kan være ”farligt” på den måde, at du kan være tvunget til at skifte begge to senere, selv om det kun er den ene type, der er løbet tør for blæk.

Kompabilitet

En måde at finde billigere blækpatroner på er at købe nogle patroner, der ikke er produceret af kvalitetsproducenterne. Det er dog vigtigt, at du køber nogle standard modeller, der vil passe til din printer uanset, hvilket mærke den er.

Der er andre fordele ved disse modeller. Mange af dem kan genopfyldes enten ved, at du selv gør det, eller du indsender dem til virksomheden, der gør det for dig.

Når det kommer til udskriftskvaliteten, synes der dog at være en forskel, der falder ud til de anerkendte producenters blækpatroner, men det er primært, når det kommer til farveblækpatronerne, at den mærkbare forskel ses. Den sorte blækpatron er mere eller mindre det samme.

Varighed

De fleste forhandlere vil kunne oplyse dig om mere eller mindre præcist, hvor længe du kan forvente, din blækpatron virker, før du skal udskifte den eller genbruge den ved opfyldning. Blækpatronens levetid plejer at blive udregnet i, hvor mange ark papir, der vil være blæk til at fylde med udskift. Men det er ikke så ligetil at sige præcist, da der er flere faktorer, der er afgørende her. For det første gælder regelen med antal ark kun, når vi taler om den sorte blækpatron. Farvepatroner slipper typisk op noget tidligere. Hvis du udskriver billeder, kan du også godt regne med, at der skal nogle færre ark papir til, før blækpatroner er tomme. Du har i sidstnævnte tilfælde sikkert også behov for at købe farvepatroner med høj kapacitet, da du ellers ikke får farvebilleder med en skarp nok farvekontrast i, og farverne vil som resultat deraf virke matte og blege.

Hos os her på Kelkoo finder du som sagt et bredt udbud af blækpatroner fra producenter som Apple, HP, Canon, Epson med flere. Hver af disse mærker har flere forskellige modeller indenfor blækpatroner. Før du går i gang med dit køb af nye blækpatroner, skal du kende mærket på din printer samt, hvilken type blækpatroner, der er kompatible med den. Du finder blækpatroner her i varierende prisklasser, og det er muligt at finde blækpatroner for under 100 kr.

Vi har massevis af tilbud her på Kelkoo, der vil være interessante for dig! God fornøjelse med at købe blækpatroner eller lasertoner online!