>

Diverse sportsartikler

Gymstick Plyobox, 45 cm

traeningsmaskiner.com
Sidst opdateret: 18.02.2020

Fodboldmål, 2 stk

Legetøjseksperten.dk
Sidst opdateret: 17.02.2020

Hvad finder du i kategorien?

Diverse sportsartikler

Velkommen til kelkoos købsguide for diverse sportsartikler. I denne kategori har vi samlet forskellige artikler til andre sportsgrene end dem, der har fået deres egen kategori. Hvis du har søgt efter noget bestemt udstyr i en af de andre kategorier og ikke har fundet det, kan du sandsynligvis finde udstyret i denne kategori.

Bowling udstyr

De fleste af os har prøvet at bowle, men der er også mange, der dyrker bowling på jævnlig basis, da det er en social aktivitet, der kræver præcision og træning at mestre til fulde.
Billlede af bowling udstyr
Hvis du er en af dem, der jævnligt går til bowling, kan det være, at du gerne vil have dit eget udstyr i skikkelse af bowlingkugle, bowlingsko og eventuelt en bowlingtaske, så du kan holde udstyret samlet.

Vores produktliste giver dig et bredt udvalg af bowlingkugler, og det er op til dig at finde den kugle, der har den rette vægt og med huller, der passer til dine fingre. Man skal have lidt erfaring med bowlingkugler for at vide, hvilken kugle der er den rette. Dette bør du tjekke op på, før du køber.

Øvrigt udstyr på produktlisten

Udover bowlingudstyr finder du også udstyr som boldpumper, skydeskiver, fjerbolde, boksehandsker (både kamphandkser og træningshandsker hvilket du også kan finde i kategorien for bokseudstyr), hættetrøjer med mere.

Du finder også hele4 boksesæt her, som består af både af et komplet træningssæt med sjippetov, boksebold, handsker med mere. For dig der enten ønsker at boksetræne derhjemme eller godt kunne tænke sig at supplere træningen nede i klubben med en omgang effektiv styrke- og konditionstræning, er dette et rigtig godt køb.

Hvis du leder efter et bordfodbold bord, finder du det også i denne kategori.

Vi håber, du finder, hvad du leder efter i denne kategori for overskydende sportsudstyr.

God fornøjelse med søgningen på sportsartikler.