>

Mobiltelefoner uden abonnement

Vis resultat for

Søg via nøgelord

Fenix BC30

Lommelygtesalg.dk
Sidst opdateret: 26.02.2020

Fenix BC30

Outmore.dk
Sidst opdateret: 26.02.2020

Købsguide til mobiltelefoner uden abonnement

Mobiltelefonen - den personlige assistent

Velkommen til Kelkoos vareoversigt over mobiltelefoner uden abonnement. Hvad enten du søger efter en smartphone, som f.eks. iPhone eller en Android smartphone, eller du mere er til den traditionelle mobiltelefon, finder du mange gode tilbud i oversigten fra nogle af de stærkeste brands og forhandlere på markedet. Vælger du at købe en mobiltelefon uden abonnement, er den i første omgang betydelig dyrere, end hvis du køber en mobil med abonnement.

Du skal dog huske på, at du uden abonnementet heller ikke er bundet til et bestemt abonnement i x antal måneder med dertil hørende fast pris. De fleste undersøgelser har vist, at det økonomisk set bedre kan betale sig i det lange løb at købe mobiltelefonen uden abonnement, hvis du vel at mærke bruger noget tid på at finde det helt rette abonnement bagefter, som passer til dine forbrugsvaner, hvad angår telefoni. I denne guide gennemgår vi nogle af de mest populære tendenser, vi i øjeblikket ser hos køberne af mobiltelefoner.

Smartphones

Hvis du bare vil lave opkald, kan du vælge mellem et stort udvalg af 'almindelige' mobiler. Disse er meget billigere end smartphones, har bedre batterilevetid og er meget enkle at betjene. Nogle mobiler har ekstra funktioner, så som almindelig web browsing og e-mail, men de er bedst til at foretage opkald og sms'e. Men for mange mennesker idag er mobiltelefoner meget mere end bare telefoner. Mobiltelefoner er også spillekonsoller og musikafspillere, med internetadgang, kamera og en personlig organiser oveni.
Billede af smartphone
De nyeste smartphones er med deres touch screens mere som bærbare computere end mobiltelefoner. Den såkaldte smartphone er blevet vores personlige assistent, og vi benytter den til flere og flere daglige gøremål for hver dag, der går.

Apples iPhone og Android smartphones

Tænk på mobiler, og sandsynligvis vil du tænke på iPhone - og med god grund. I de sidste 10 år har Apple domineret computer- og telebranchen, og hvad smartphones angår, er det på nuværende tidspunkt kun Samsung og HTC, der har formået at give Apple konkurrence.

Den nyeste model, iPhone 4S, er en af de bedste mobiler på markedet, med en høj skærmopløsning, der er perfekt til web browsing. Den er også en forbløffende god medieafspiller. Med Apple App Store kan du let downloade nye apps, lige fra de nyeste sjove spil til rejsehåndbøger. Men den er temmelig dyr, og andre smartphones koster mindre.

Googles Android styresystem kan frit bruges af alle, så der er en lang række Android mobiler på markedet. De fleste har en touch screen interface, men der er også nogle med tastatur. Som med iPhone, kan du afspille musik og video og downloade nye apps, men sørg for at din mobiltelefon kører Android 2.1 eller bedre, da ældre versioner ikke er kompatible med alt. HTC og Samsung bruger Android styresystemet og ligger som sagt i hård konkurrence med Apple om at dominere smartphone markedet.

Styresystemet på en HTC smartphone og en iPhone er forskelligt på en række mærkbare punkter. Men disse smartphones har et utal af services og formår du at udnytte dem til fulde, vil du kunne få dig en trofast , hjælpende og belærende assistent i din smartphone.

BlackBerry og Windows Phone 7

Blackberrys smartphones bør ikke glemmes i snakken om Android eller iPhone. BlackBerry er kendt for deres fremragende integrerede e-mail, og de fleste fås med specialindrettede tastaturer, der gør det utroligt enkelt at besvare e-mails. Selv om touch screen er blevet det nye sort, hvad angår computere og mobiltelefoner, er der mange, der enten ikke har vænnet sig til det, eller som simpelthen ikke bryder sig om at bruge dem. Og det skal nævnes, at Blackberry også udvikler touch screen smartphones, hvor BlackBerry Torch er et eksempel på en sådan.
Billede af blackberry
Med BlackBerry App World, kan du downloade nye apps, selv om der er færre til rådighed end på iPhone og Android.
Microsofts nyeste styresystem til smartphones findes på mange forskellige mobiler. De er alle forholdsvis high-end apparater, men det betyder, at du kan forvente fremragende ydeevner.

En indlysende fordel er, at den snildt integreres med din PC. Android og iPhone er muligvis bedre valgmuligheder i øjeblikket, men Windows Phone 7 er en smart og velfungerende oplevelse. Nokias nye Lumia har Windows styresystemet.

Styresystem, skærmoplysning og hukommelse

Det styresystem, du finder på mobiltelefoner er vigtigt, da det afgør, hvad du kan og ikke kan på din mobiltelefon.  Hver af de mobiler, vi har omtalt, har sit eget styresystem, så vælg den mobil, der bedst passer til dine behov.

Skærmopløsningen fortæller dig, hvor skarpt billedet er. Hvis du bare vil have minimum for en smartphone, kan du nøjes med 240x320 pixels, men 480x800 eller mere betyder, at du lettere vil være i stand til at se internetsider.

Hukommelsen afgør, hvor mange billeder, musikfiler, videoer og apps, du kan have på din mobil. Der bør være mindst 2GB. Hvis du ikke kan udvide hukommelsen med et memory card, skal du kigge efter en mobil med 8GB eller 16GB.

God fornøjelse med søgningen på din nye mobiltelefon uden abonnement!