>

Udeleg

Micki Pippi Legehus

Shopping4net.dk
Sidst opdateret: 27.02.2020

Købsguide til Udeleg

Sjov og leg for hele familien

Vi byder dig velkommen her på Kelkoo's kategoriside for udendørs legetøj. Hvad enten det er sommer eller vinter, elsker børn at lege udendørs. Om sommeren, når solen skinner, og det er dejlig varmt, er det selvfølgelig mere populært at lege ude, men det kan bestemt også lade sig gøre i den kolde årstid, så længe man har godt med tøj på og ikke er for sart.
Billede af udendørs spil
Og udeleg bør ikke kun være en aktivitet for børn. Det er smadder sundt at være ude nogle timer i løbet af dagen og få rørt sig. Diverse spil og sportsaktiviteter er jo i høj grad også noget for de voksne, så hele familien kan lege sammen og blive godt røde i kinderne. På denne produktliste over udendørs legetøj finder du et bredt udvalg af diverse former for spil og legetøj, som egner sig til udendørs leg.

Når sneen har lagt sig...

Det kan være lidt svært at tage sig sammen til at trække i flyverdragten og bevæge sig ud, når frosten er over os, og det føles djævelsk koldt. Men alle børn elsker som bekendt sne, og når man først kan komme ud og kælke og lave snemænd, er det noget nemmere at få lokket ungerne ud.

Men man kan faktisk også sagtens spille spil som petanque og vikingespil i sneen, og generelt er der mange ting, man stadig kan lave udendørs, selv om det går hen og bliver koldt. Så kan man jo altid varme sig med en dejlig kop kakao, når man kommer indenfor igen.

Udendørs legetøj til de yngste

Men det er uomtvisteligt lettere at lege udendørs, når det er sommer, og de yngste plejer ikke at være sene til at få gang i sandkassen. Du kan få alverdens udstyr til sandkassen, så dine børn kan bygge sandslotte, grave tunneller og hvad børn ellers holder af at kaste sig ud i i sandkassen.

Den trehjulede cykel er også vældig populær, og du kan måske tage din børn med en tur i skoven i en trækvogn eller spænde et barnesæde på cyklen.

Børn elsker at hoppe, så hvad enten du stiller en trampolin op, som måske nok er for de lidt større børn, eller giver dit barn en hoppebold, bliver det garanteret vel modtaget.

Børn kan også tidligt være med i ringspillet, hvor du har ramme ringene ned over pinde, der stikker op og former et kryds, og sådan er der masser af udendørsspil, der egner sig glimrende til de helt små.

Boldspil og sjov for hele familien

Boldspil som fodbold, håndbold, basketball osv. kan, uden man behøver masser af udstyr, dyrkes som udendørs leg, og her kan alle være med, så snart man altså lige har lært at gå og løbe.

Stang tennis er også en klassiker, som underholder både de store og de små, og så er der selvfølgelig badebassinet, når først det rigtig bliver sommer, og det er tid til at hoppe i badetøjet. Uanset om du har din egen have, eller om I deler en grund med andre, plejer alle at være enige om, hvornår badebassinet skal op. Børnene bliver henrykt, og det skaber om noget stemningen af, at sommeren er over Danmark. Hvis de voksne så lige står og griller lidt i baggrunden, er alt jo simpelthen fuldendt.

Vær et godt eksempel for dine børn

Mange forældre klager over, at de har vanskeligt ved at få deres børn ud og lege, og at ungerne hellere vil sidde indenfor og spille computer eller se fjernsyn. Det kan selvfølgelig også være en udfordring, men det forholder sig faktisk således, ifølge eksperterne, at børn, der har forældre som selv er aktive og opholder sig udendørs, er rigtig gode til at lege udenfor.

Det er altså børn af forældre, der selv opholder sig indendørs hele tiden, som ikke gider at lege udenfor, og det er jo tankevækkende.
Billede af ringspil
Det betyder selvfølgelig, at du selv skal være det gode eksempel over for dine børn og have lyst til at lege med dem udendørs. Børn elsker at lege med de voksne, og de bliver så lykkelige, når man som forælder giver sig tid til det. Derfor er det først og fremmest uhyre vigtigt! Og ikke nok med at det styrker jeres familiære sammenbånd. Udendørs leg er også sundt for hele familien.

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med søgningen på udendørs legetøj her på Kelkoo, og at I får en masse sjove og hyggelige stunder hele familiens sammen... ude i den friske luft!