>

Solbriller

Solbriller

Veraldo.dk
Sidst opdateret: 26.02.2020

Guess Solbriller

celinakollektion.dk/
Sidst opdateret: 25.02.2020

Kathleen Solbriller

noellafashion.dk
Sidst opdateret: 25.02.2020

Le Specs Swizzle

Sportamore.dk
Sidst opdateret: 26.02.2020

WAKAYA 4203

Bilablau.dk
Sidst opdateret: 26.02.2020

Købsguide til Solbriller

Solbriller er uundværlige

Især om sommeren, men også på dage, hvor solen står ned fra en skyfri himmel, kan det være strangt nødvendigt at alliere sig med et par solbriller. Solbrillen har først og fremmest den praktiske funktion, at den skærmer dine øjne mod solen. Imidlertid har de også en æstetisk funktion, og mange køber i høj grad også solbriller i dag for et syns skyld forstået på to måder. Vi byder dig hermed velkommen i Kelkoos kategori for solbriller.

Pas på dine øjne

Om sommeren kan solen være skarp. Også selv her mod nord, hvor mange af os ofte har en tilbøjelighed til at undervurdere solfaktoren i vores himmelstrøg.

Solen er dejlig, og vi elsker, når den kommer frem efter den lange hårde vinter, men vi skal passe på, for den er lunefuld og vil gerne skade os. Normalt har vi mest fokus på hudforbrænding, når det kommer til solen. Imidlertid er det utrolig vigtigt ikke at glemme vores øjne. Det er videnskabeligt bevist, at synet på dine øjne forværres mærkbart over tid, hvis du har en tilbøjelighed til at opholde dig udenfor i flere timer på solskinsdage uden at beskytte dit syn.

Og det er ikke kun dine øjne, der tager skade af solen. Som bekendt er huden omkring dine øjne ganske sårbar, og man kan være tilbøjelig til at glemme at smøre den grundigt, da det kan være lidt svært t komme til. Når du misser med øjnene mod solen, sker der ydermere det, at du over tid får flere rynker i ansigtet på grund af de mange ansigter, du skærer, når du misser. Disse ting kan du minimere ved at bruge solbriller. Lidt smilerynker kan ingen af os undgå med alderen, men der er ingen grund til at sætte hudens aldringsproces op på maks hastighed, vel?

Vil du ligne James Dean eller Marilyn Monroe?

Vi kender 1950´ernes billeder af datidens Holeywood stjerner. De poserer foran kameraet og ser mystiske, cool og uopnåelige ud med deres solbriller på. Generelt har solbrillen altid haft ry for at få sin ejer til at se smart og sej ud, og det har ikke ændret sig, selv om årene er gået.

I dag ser du også ofte modellerne på catwalken udstille solbriller på lige fod med tøj og andre accessories. Solbrillen er langt fra kun en praktisk foranstaltning men en vigtig mode accessory, der siger meget om din personlighed og i hvert fald din personlige smag.

Alt afhængig hvilken model du vælger indenfor solbriller, kan du komme til at ligne alle fra John Lennon med sine runde, blå solbrilleglas til 1950´ernes fotomodeller, der havde store runde solbriller, som gerne fyldte det meste af ansigtet. Stilen ændrer sig hele tiden, så der er noget for enhver smag.

Sportssolbriller og populære mærker

Det kan også være nødvendigt at bruge solbriller, når du dyrker sport, hvad enten det er til løb, cykling, sejllads eller andre former for fysisk aktivitet udendørs. Her er det vigtigt, at du vælger dig et sæt solbriller, der sidder godt fast ved ørerne og generelt sidder tæt ved ansigtet. Ofte er de smallere ved glasset end mange af de almindelige modeller indenfor solbriller, og de er egnet til, at der er fart over feltet. Også hvad sports solbriller angår, kan du få brilleglas i forskellige farver.

Af solbrille mærker til sportsbrug kan vi anbefale Adidas, Oakley, Scierra og Nike.

Hvad solbrillemærker angår, kan vi anbefale dig mærker som Burberry, Calvin Klein, Bvulgari, Carrera, Cerutti, Emperio Armani, Just Cavalli og mange flere.

Vi ønsker dig god fornøjelse med søgningen på solbriller og håber, du finder den vare, du søger her på Kelkoo!