>

Tasker

Crossbody m. kæde

Veraldo.dk
Sidst opdateret: 26.02.2020

Olivia Hæklet Taske

celinakollektion.dk/
Sidst opdateret: 26.02.2020

Købsguide til Rygsække

Trænger du til en ny rygsæk?

Rygsækken er per definition en taske med to stropper, som du bærer på ryggen, og som skåner ryggen for den til tider tunge vægt, og som gør, at du kan bære rundt på den i længere tid ad gangen uden at blive træt. Der er fundet beviser på, at rygsækken allerede blev anvendt i oldtiden, hvor jægere blandt andet brugte den til at bære deres bytte i, når de havde været på jagt. Der er selvsagt sket meget i udviklingen af rygsækken sidenhen, og du kan i dag købe rygsække i alle mulige forskellige versioner specielt egnet til forskellige former for aktiviteter. Du kan således købe skoletasker, vandrerygsække, computer tasker med mere. Hvilken typer rygsæk leder du specifikt efter?

Skoletasken

En af de mest normale typer rygsække på markedet er skoletasken, som er designet til skolebørn eller ældre studerende, og som er udviklet til at bære på bøger og andre skolesager.
Billede af skoletaskeHvad enten du er universitetsstuderende, eller du lige er startet i folkeskolen, ejer du garanteret en skoletaske, der indeholder alt fra computer, notebøger til idrætstøj og madpakker. Skoletasken, der er beregnet til yngre skolebørn, fås i mange forskellige modeller, som ofte er farverige og mønstret. Du kan få en skoletaske med dine yndlingsfigurer på som f.eks. Pokemon, Disney, Barbie og mange andre. For ældre elever er de mest populære mærker indenfor skoletasker Eastpak, Nike og Adidas.

Computer tasker

Som bekendt findes der også rygsække, der er designet til at transportere specielt elektronisk udstyr, som f.eks. laptops. Du kan få dem i forskellige størrelser, som selvfølgelig skal passe til din laptop, hvis det er en computer taske, vi har med at gøre. Disse tasker er syet på en bestemt måde og har beskyttelseslag indvendig, så din computer eller andet sårbart udstyr er beskyttet mod hårde stød, hvis du skulle tabe den eller andet under transporten. De er også vandtæt, da elektronisk udstyr absolut ikke tåler vand. Udover tasker til computere kan du også få denne type taske til udstyr som kameraer, højtalere og andet udstyr, der kræver beskyttelse under opbevaring eller transport.

Vandrerygsæk

En sidste type rygsæk, vi vil nævne her, er vandrerygsækken, som også populært kaldes backpacker rygsækken.
Billede af vandreygsæk
Denne type rygsæk er slidstærk og vandtæt, og er designet til at kunne klare hårde strabadser af enhver art. Desuden kan den justeres i højde og bredde, så den sidder perfekt på din ryg og dermed ikke overbelaster den. Idet den er designet til for eksempel backpackere, skal man kunne bære den over længere afstande og flere timer ad gangen. Da den også ofte er rimelig stor, så du kan have en del bagage med dig, er det utrolig vigtigt, at den sidder perfekt på din ryg. Hvis du er typen, der ofte rejser, er det en super god investering.

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med søgningen på en ny rygsæk her på Kelkoo!

De smarte lækre håndtaske

I dag er tasken jo meget mere end bare en praktisk opbevarings-foranstaltning. Især kvindr, men også i et vist omfang mænd, bruger tasker som accessories, hvad enten de skal på arbejde, på shoppingtur eller en tur i byen.  Til byturen er en lille håndtaske det bedste. Den kan til forveksling ligne en pung, og mange foretrækker, at man kan holde den i hånden som en sådan. Til shoppingturen, arbejdet eller ud på studiet er den større taske bedre. Det er en god ide at få en taske med en lang strop, der kan nå over dine skuldre.

Og så kan vi kun anbefale dig at vælge en model med mere end ét stort rum, når du åbner tasken. De fleste kvinder gemmer rigtig mange ting i deres taske, og alle kvinder kender sikkert til, at telefonen ringer nede i tasken, og du stresset leder mellem læbestift, håndcreme, pung og p-piller og bare ikke kan finde den, før det er for sent. Generelt har ting en tilbøjelighed til at forsvinde i sådan en dametaske, så en model med inddelte rum er en rigtig god ide.

Da tasker er blevet til accessories, kan du netop have forskellig modeller, du køber til forskellige lejligheder. Hvis du skal ud og shoppe, tager du den store bombastiske model, der kan rumme plasticposer ind i næste århundrede. Hvis du skal i byen, tager du den lille glinsende, der passer perfekt til den stramme sort kjole osv.

Tasken er ved at blive lige så populær for kvinder, som skoene har været det længe. Og tasker man aldrig få for mange af... Rigtig god fornøjelse med søgningen på tasker og rygsække her på Kelkoo!