>

Lingeri

2 pack bh

Veraldo.dk
Sidst opdateret: 26.02.2020

Calvin Klein Bralette S

Wakakuu DK
Sidst opdateret: 26.02.2020

Kari Traa Frøya

Bybutterfly.dk
Sidst opdateret: 26.02.2020

Købsguide til Lingeri

Find den rigtige BH Størrelse

Du har med sikkerhed hørt det før, men rigtig mange kvinder bruger den forkerte BH størrelse. Når du bruger den forkerte størrelse. Giver du ikke den rette støtte til din ryg, og BH´en vil også ofte føles ubehagelig og kan måske gnave i huden og afsætte mærker. Sidst men ikke mindst ser det heller ikke kønt ud, når BH´en enten er for stor eller for lille, hvor dit bryst enten forsvinder i stoffet eller buler de forkerte steder.

Når du finder den rette størrelse BH, vil den modsat sidde pænt og smukt præsentere din figur, samtidig med at den giver din ryg støtte, så vægten af dit bryst ikke tynger og belaster ryggen.

Betragt dit BH indkøb som et sko indkøb

Du bør betragte indkøbet af dit lingeri som et andet skoindkøb. Du ville heller aldrig købe et par sko, der var enten for store eller for små, og det har samme betydning, når det kommer til BH´en. Hvis du aldrig har fået tjekket, hvilken størrelse BH, der passer til dig, bør du få det gjort så hurtigt som muligt, og fra dags dato ikke købe BH´er, uden du ppå forhånd er sikker på, at det er den størrelse, der passer dig.

Besøg en undertøjsforretning og få en professionel til at måle dig, så du kender dine personlige mål. Du har også mulighed for selv at gøre det.

Mål din egen BH størrelse - Omkredsen

Når du skal den finde den rigtige størrelse BH, skal du gennem tre trin: omkreds, skål størrelse og stropper.

Det er hverken stropper eller skål, der holder din BH på plads men elastikken rundt om din ryg. Derfor er det vigtigt, at du vælger dig en BH med den rette omkreds. Når du skal vurdere, om din BH har den rette omkreds, skal du prøve at stikke to fingre ind under elastikken, hvilket skal kunne lade sig gøre uden problemer. Desuden skal det flade stykke af BH´en mellem brysterne sidde helt ind til brystbenet. Sådan skal en BH sidde, når du anvender den yderste hægte i den. Grunden til at man sætter flere hægter i BH´er er, at de med tiden giver sig, så du får behov for at spænde den mere ind. Når du måler omkredsen, måler du lige under brystet, og du måler den i centimeter. Umiddelbart hænger størrelsesforholdet sådan sammen, at:

69-74 cm.     =   Str. 70
75-79 cm.     =   Str. 75
80-84 cm.     =   Str. 80

85-89 cm.     =   Str. 85
90-94 cm.     =   Str. 90
95-99 cm.     =   Str. 95
100-104 cm. =   Str. 100
105-109 cm. =   Str. 105
110-114 cm. =   Str. 110
115-119 cm. =   Str. 115
120-124 cm. =   Str. 120

Størrelse på skålen

Når du har omkredsen på plads, er der mange, der oplever, at deres skål størrelse pludselig ændrer sig, og at de skal bruge en anden skål. Det er helt normalt at gå noge størrelser op. Selv om der er nogle, der ynder at sætte deres BH sådan, er der ingen BH´er, der er skabt til, at brystet skal vælte ud over kanten. Er det tilfældet, kan du være sikker på, at størrelsen af den forkerte. Det er forskelligt, hvordan brystet sidder på kvinder. Størrelser og former varierer rigtig meget, og derfor skal du også finde den model indenfor BH´er, der bedste matcher formen på dit bryst. Hvis skålen gaber, er den selvfølgelig for stor, og du kan også sagtens opleve, at du ikke kan finde en passende størrelse indenfor én bestemt model simpelthen fordi, BH modellen er designet til en anden brystform end din. Bøjlerne skal følge brystet hele vejen rundt, og de må under ingen omstændigheder stramme nogen steder.

Stroppernes længde

Sidst men ikke mindst skal stropperne passe i længden, men det er den mest justerbare faktor af de tre og dermed den nemmeste at ændre på, hvis stropperne har den forkerte længde på den BH, du ønsker at købe. Vigtigt her er at stropperne ikke sidder for stramt, da de vil genere dig og skubbe BH´en for langt op ad. Bh’en danner buler. Barmen skal ikke flyde ud over toppen af skålene eller langs siderne.

Vi anbefaler dig blandt andet mærker som Calvin Klein, Elegant Moments, Falke, Freya, Passionata, Primadonna med flere.

Udover BH´er finder du også trusser, toppe, strømper, bodystockings og meget andet her i vores kategori for lingeri.

Rigtig god fornøjelse med at finde den rette sæt lingeri eller måske en gave til hende, du gerne vil glæde.