>

Software

McAfee Total Protection 2019

e-Gear.dk
Sidst opdateret: 18.01.2020

AVG Internet Security 2019

e-Gear.dk
Sidst opdateret: 18.01.2020

AVG Internet Security 2019

e-Gear.dk
Sidst opdateret: 18.01.2020

Malwarebytes Premium for Mac

e-Gear.dk
Sidst opdateret: 18.01.2020

AVG PC TuneUp 2019

e-Gear.dk
Sidst opdateret: 18.01.2020

AVG Internet Security 2019

e-Gear.dk
Sidst opdateret: 18.01.2020

VEGAS Pro Edit 15 15

e-Gear.dk
Sidst opdateret: 18.01.2020

Parallels Desktop for Mac 14

e-Gear.dk
Sidst opdateret: 18.01.2020

VEGAS Pro 15 15

e-Gear.dk
Sidst opdateret: 18.01.2020

Avira Antivirus Pro 2019

e-Gear.dk
Sidst opdateret: 18.01.2020

VEGAS Pro Suite 15 15

e-Gear.dk
Sidst opdateret: 18.01.2020

Abbyy Finereader 14 Standard

e-Gear.dk
Sidst opdateret: 18.01.2020

Microsoft Publisher 2019

e-Gear.dk
Sidst opdateret: 18.01.2020

Acronis True Image 2019 2019

e-Gear.dk
Sidst opdateret: 18.01.2020

Avast Ultimate 2019

e-Gear.dk
Sidst opdateret: 18.01.2020

Avast Premier 2019

e-Gear.dk
Sidst opdateret: 18.01.2020

Adobe Acrobat Pro (Dansk)

e-Gear.dk
Sidst opdateret: 18.01.2020

Købsguide til Software

Overblik

Har du brug for hjælp til at finde det rette software til din computer?

Der er mange, der er på herrens mark, når det kommer til software, men du er kommet til den rette side. Hvad enten du leder efter sikkerhedssoftware, kontorprogrammer eller underholdning, kan vi hjælpe dig her.

Med denne guide håber vi at kunne vejlede dig, så du bagefter føler dig lidt mere sikker på området og kan shoppe mere målrettet efter de rette programmer. Hvad enten du leder efter Adobe, Microsoft, Apple, Acanquest, McAfee software programmer, er du kommet til det helt rigtige sted, og disse producenter er blot nogle blandt mange, vi kan præsentere i vareoversigten.

Hvad er software egentlig?Har du nogensinde tænkt over, hvordan computere udfører de mange forskelligartede opgaver, og hvordan du er I stand til at kommunikere med dem? Dette kunne ikke lade sig gøre uden computer software. Software er de programmer, der foretager alle de forskellige aktiviteter ved at påvirke maskinens hardware.

Software er skrevet i et computersprog, der består af instruktioner uden hvilke, computeren ikke kunne udføre noget som helst.

Der findes tusindvis af software programmer, og de er konstant under udvikling, så de løbende bliver bedre, flottere, hurtigere og mere præcise. Groft sagt kan computer sofware inddeles i system software, programmeringssoftware, undervisningssoftware, forretningssoftware, hjælpe software, reparations- og back-up software og sikkerhedssoftware.

System software er servere, styresystemer og drivers, og de danner hjerte og sjæl i computeren. Programmeringssoftware hjælper systemet med at udføre forskellige opgaver på mere lavpraktisk niveau. Rutineopgaver udføres typisk ved hjælp af hjælpesoftware, som f.eks. scanning for vira. Undervisningssoftware og forretningssoftware er også kendt som konkrete programmer, som f.eks. kontorprogrammet Microsoft Office. De har selvfølgelig fået deres navn fra det faktum, at du bruger dem i arbejdsøjemed eller som værktøj i din undervisning. Sikkerhedssoftware er firewall-installeringer og lignende, der beskytter din maskine mod virusangreb.

Derudover er programmer, du bruger til andre aktiviteter som regnskab, animation, spil og lignende også software.

Sikkerhed

Norton og McAfee er populære mærker, når det kommer til udvikling af sikkerhedssoftware, men der findes generelt masser af software på markedet, der er udviklet til at beskytte din computer. Antivirus software skaber et skjold i din maskine, der forhindrer udefrakommende vira i at gå ind i dine systemer og spionere eller ligefrem ødelægge data.

Det kan være lidt forvirrende at købe antivirus software online, da du vil møde tusindvis af gratis versioner, du kan downloade på din computer, og du finder også mange betalingsversioner. Det er utrolig vigtigt, at du vælger det rette program, da din computers liv er i fare her. Det forkerte sikkerhedssoftware kan gøre det modsatte af, hvad intentionen er, og ødelægge din computer. I stedet for at ende op med at fortryde dit valg af sikkerhedssoftware, er det bedre at være grundig, når du køber/downloader programmet. Vi anbefaler dig at læse nogle guides først og evt. nogle brugeranmeldelser. Du bør også tjekke op på den virksomhed, der står bag det pågældende antivirus program. Find ud af om det er et anerkendt firma, hvor længe det har været på markedet og den slags ting. Dette burde i høj grad hjælpe dig til at træffe den rigtige beslutning.

Software skal være kompatibelt

Det software, du køber, skal være kompatibelt med det øvrige computer system. Ellers vil du ikke kunne bruge det på maskinen. Det vil sige, at du skal vide noget om, hvilke programmer, dit computer system understøtter. De anerkendte computerudviklere vil altid levere detaljeret information til dig om, hvilke program, der passer til computeren, men husk at sætte dig grundigt ind i dette, før du begynder at købe software til din nye maskine. Når du har sat dig grundigt ind i tingene, er du sikker på at få software, der kører perfekt og udføre de opgaver, det skal, tilfredsstillende. Ind imellem kan software, der egentlig er inkompatibelt, kører på din computer, men det gør maskinen meget langsommere, og du kan risikere at få virus på computeren ved at gøre det. Du kan faktisk ende med at skulle købe en helt ny computer.

Gode råd

Først bør du klarlægge, hvad du ønsker at bruge din computer til primært, så du vælger det software, du har brug for, og ikke fylder din computer op med en masse programmer, du ikke kommer til at bruge. Dernæst sikrer du dig, at det valgte software er kompatibelt med din computers styresystem. Tjek dernæst om du kan kontakte en afdeling og modtage teknisk support ved installeringen af dit nye software, da det meget vel kan blive aktuelt for dig. Hvis du kan ringe til nogle eksperter, der kan guide dig, kan du meget vel spare penge, hvis alternativet er, at du skal have nogle professionelle til at fikse din computer for dig.

Sørg for at vælge noget computer software, der er brugervenligt, og som alle kan betjene, uanset deres computererfaring. Du har brug for at føle dig tryg, når du betjener dit software. Ellers vil du ikke lære at bruge det ordentligt og kan dermed heller ikke udnytte dets potentiale.

Tjek hvilke funktioner du får med, når du køber software. Der er ingen grund til at bruge penge på nogle funktioner, du alligevel ikke kommer til at bruge, og det ender med at blive meget dyrere end nødvendigt. Endvidere bør du tjekke, hvilken version du køber af dit nye software. Du bør købe den nyeste version, så du ikke får et program, der er forældet.

Tjek om alt er kompatibelt med din computers styresystem, og så er det en god ide at tjekke, om dit software program kan opdateres gratis, og hvor ofte der er behov for at opgradere det. Det giver dig en ide om, hvor længe du kan køre med det, før du har brug for at foretage dig ændringer og nye køb igen.

Tjek hvordan de programmer, du køber, passer ind med sikkerhedsprogrammet på din computer. Er det sikkert software? Og sidst men ikke mindst bør du læse hvad der står skrevet med småt om software licenser, så du er helt sikker på, hvad du køber.

Computer software af god kvalitet er udviklet af nogle af verdens mest anerkendte og erfarne software virksomheder, og de udvikler sig hele tiden og kommer med opdaterede versioner. Vi håber, du føler dig en smule bedre klædt på til at finde dine nye software programmer, og vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med søgningen på software her på Kelkoo!