>

Helse

Voltaren 100 g Gel

Apopro Online Apotek
Sidst opdateret: 20.02.2020

Købsguide til Helse Produkter

Helseprodukter – Vær god mod dig selv

Voksne mennesker har idag en travl hverdag, og der er mange ting, der skal passes. Det kan ind imellem synes svært at få tid til at dyrkekropspleje og opleve velvære og være rigtig god ved os selv. Ofte er det faktisk kun i ferierne, at mange mennesker formår at bruge tid på dette. Imidlertid er sandheden den, at det vigtigste, vi ejer, er vores helbred. Hvis først det skranter, mister vi alt andet sammen med det.

Derfor bør du aldrig nedprioritere det at passe godt på dig selv. Først og fremmest indeholder det at passe på sig selv en god nattesøvn, sund kost og en jævnligt motion samt den vigtige faktor, at du lever i harmoni med din rette natur og med andre ord er glad for de valg, du har truffet her i livet professionelt såvel som privat.

Helseprodukter kan på ingen måde erstatte noget af det, som er det fundamentale. Helseprodukter skal ses som et sundheds supplement, der kan hjælpe dig til at få nok af de mineraler og vitaminer, du har brug for, give dig ekstra velvære, ekstra energi eller være diverse udstyr til kropspleje og træning. Men den elementære sundhed kan du ikke snyde dig til alene gennem helseprodukter... den kræver en anden form for arbejde.

Mangler du vitaminer, eller har du brug for at tabe dig?

Det kan ind imellem være svært at få alle de daglige vitaminer og mineraler, vi har brug for. Derfor er det en gopd ide at spise vitaminpiller ved siden af din daglige kost. Nogle vitaminpiller kan man med fordel spise året rundt, og nogle har man mere brug for om vinteren end om sommeren, da vinteren oftest er betydelig fattigere på sollys.

Det kan også være, du går rundt med lidt for mange kilo på kroppen og gerne vil tabe dig. Der findes ikke noget middel, der alene kan trylle kiloene af dig, men der findes produkter, der i samspil med sund kost og motion, gør dit vægttab mere effektivt. Det er sådan, du korrekt skal anvende slankeprodukter.

Hvis du køber en fedtmåler og eventuelt en badevægt, kan du desuden holde opsyn med dit vægttab og undgå, at din vægt pludselig går i den forkerte retning, uden at du lægger mærke til det. Det kræver masser af vilje og selvdisciplin at tabe sig, men det kan også være svært og rart at mærke, at man gør noget godt for sin krop. En sådan livsstilsændring pynter ikke kun på dit spejlbillede men giver dig ekstra leveår i den lange ende, så det er det hele værd.

Kosttilskud eller helsekost

Hvis du fx styrketræner en del og er i gang med at bygge dine muskler større, er det en god ide at spise kosttilskud i form af jern- og proteintilskud.

Det kan også være, du er typen, der er spinkel og tynd, uanset hvor meget du spiser, og i sådan et tilfælde er protein og jern også rigtig godt, da det kan være med til at gøre din krop lidt kraftigere.

Hvis du er gravid, har du også ofte brug for kosttilskud, som fx jern, men igen er det vigtigste, at du spiser godt og sundt, så du får så mange sunde stoffer ind i kroppen via normal kost, som det overhovedet er muligt.

Hvor kosttilskud specifikt fokuserer på at give din krop ekstra af nogle bestemte stoffer eller mineraler, er helsekost mere kost, der bare er rigtig sundt for kroppen. Det kan fx indeholde store mængder antioxidanter, masser af fibre osv. Helsekost er typisk noget dyrere end normalt mad, så det anbefales kun at købe det, hvis du fx står og mangler nogle specifikke bær, hvis du er allergiker eller har andre ting, du ikke kan tåle i og lignende tilfælde. Det er selvfølgelig et personligt valg, men det skal understreges, at det vil tære ekstra på pengepungen.

Ønsker du at få et barn

Hvis du og din partner planlægger at blive forældre, kan du også finde både ægløsningstest og graviditetstest her på siden. Ægløsningstesten påviser, som navnet indikerer, hvornår på måneden, ægløsningen kommer og dermed, hvornår I har bedst mulighed for at undfange. Det kan være en hjælp til par, der har prøvet at undfange i et stykke tid, uden at det er lykkes.

Graviditetstesten fungerer som en urinprøve og viser dig resultatet efter et par minutter. Du skal være opmærksom på, at mange kvinder først kan få en positiv graviditetstest ca. 14 dage efter undfangelsen, hvilket betyder, at du ikke kan være 100 % sikker på, at det er det rigtige svar, hvis du tager prøven lige efter, du tror, du er blevet gravid.

De fleste test virker sådan, at én streg i resultatfeltet betyder negativ, og to betyder positiv. Det forekommer dog oftere, at man ser en falsk negativ end en falsk positiv. Det vil sige, at hvis du har taget en graviditetstest for tidligt, bør du helt sikkert tage en igen  to uger senere for at være sikker på resultatet, men hvis den først siger positiv, kan du roligt stole på resultatet og kontakte din læge så hurtigt som muligt.

Er du i underskud af energi?

Vi kender det allesammen. Men vågner om morgenen og er bare ikke ordentligt udhvilet. Man har bare lyst til at vende sig om og sove videre. Og når det endelig bliver aften, og man kan gå i seng, er man vågen og rastløs. Dette er et klart tegn på, at du er i underskud af energi. Energi er både en fysisk ting og en mental. Hvis du er i mentalt underskud af energi, lider du af stress og bør tage det meget alvorligt. Er du i fysisk underskud, kan det være en ide at se på din kost, dit motionsniveau og din dagligdag generelt. Ved at spise rigtigt, evt. med nogle sunde kosttilskud og dyrke regelmæssig motion, kan du hurtigt få det vendt, så du igen har energi til at springe ud af sengen om morgenen.

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med søgningen på helseprodukter og andet til kroppen her på Kelkoo!