>

Havemøbler

Købsguide til Havemøbler

Gør haven til en oase!

Som vi elsker vores hjem, elsker de fleste danskere også deres have. Dog er haven også det klassiske sted, vi forsømmer i en travl hverdag, og mange haveejere går og drømmer om den smukkeste have men kan se ud af vinduet, at det nærmere ligner en skov af ukrudt.

Men hvis du er en af de haveejere, der har besluttet dig for at gøre din have til et dejligt sted at være, har du lige så mange udsmykningsmuligheder ude i haven, som du har indenfor i dit hjem.
Billede af havemøbler
Du skal selvfølgelig først og fremmeest sørge for at slå græsset og evt. have nogle planter, du synes er smukke, og som du kan overskue at passe.

Men du vil garanteret også gerne have en terrasse, hvor I kan sidde på lune og lyse sommeraftener og grille og invitere venner og familie på en hyggelig aften, hvor haven kan nydes i fulde drag. Hvad enten du leder efter et nyt spisebordssæt til terrassen eller måske til udestuen, eller du er på jagt efter bænke, solvogne, en ny postkasse, en havepavillion eller noget helt andet til haven og udendørsmiljøet omkring dit hjem, er du kommet til den rette side.

Et lækkert møblement giver dig lyst til at benytte haven

Det skiftende danske vejrlig kan godt friste os til ikke at investere for meget i havemøbler, da de alligevel hurtigt bliver slidte og ødelagte af vejr og vind. Imidlertid kan du dog nemt med et overtræk eller evt. ved at flytte møblerne ind i et skur beskytte dine havemøbler, så de kan holde sig smukke længe.

Hvis du er på jagt efter et nyt spisebordssæt, kan vi anbefale dig mærker som Brighton, Memphis, Venice, Belmont og Limhamn. Disse spisebordssæt er elegante og slidstærke, og de passer ind i enhver have, da de er holdt i neutrale farver, som heller ikke bliver grimme alt for hurtigt.
Billede af sofa til have
Du kan også investere i en havebænk, hvilket er en god måde at skabe hygge og komfort i en del af haven, du måske ikke tilbringer så meget tid i, men som er dejlig og fredsommelig. Mange stiller en havebænk omme ved køkkenhaven, hvilket er en fantastisk ide, da køkkenhaver dufter himmelsk og er smukke, så snart alle planterne og grøntsagerne begynder at skyde op af jorden.

Møbler til afslapning

Vi ser motivet på billeder og forbinder det med perfekt afslapning... Forestil dig dette... En hængekøje hængt op mellem to træer ude i haven, og du ligger i den og læser en god bog, mens de modne æbler dumper lige ned i din hånd.

Til de solrige dage kan du også anskaffe dig en solseng, der er let at flytte, da den kører på to hjul, og som du kan slå sammen og nemt finde plads til i skuret eller under et dækken. Hængesofaen er også et komfortabelt møbel, vi dog mere ser i amerkanske film end i danske haver... Men det kan der jo ændres på. I hængesofaen sidder du i skygge for solen og kan vippe frem og tilbage som i en gyngestol.

Andet til haven...

Du finder også andre ting end havemøbler i denne kategori. Vi har et bredt udvalg af hyndebokse, fuglehuse, buksbomkugler til haveudsmykning, sandkasser, stander til postkassen og alt, hvad du ellers kan have brug for for at skabe den hyggeligste og mest funktionelle have, du kan forestille dig.

Hvis du anvender vores specificerede søgefunktion, finder du nemt og hurtigt frem til de produkter indenfor en bestemt varekategori, som listen indeholder. Derefter kan du foretage en prissammenligning, så du er sikker på, du får den bedst mulige pris på den vare, du ønsker at købe. Derved har du gode muligheder for at spare penge på dine nye havemøbler eller andet udstyr til haven.

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med din søgning og håber, du finder, hvad du leder efter.