>

Barbermaskiner

Ultron GSX PLUS SORT

Jyskfrisoerlager.dk
Sidst opdateret: 26.02.2020

Købsguide til Barbermaskiner

Intro

når du barberer dig, finder du et stort udvalg her på siden. Som mand kender du til vigtigheden af, at barbergrejet er af god kvalitet, og har man først en gang haft hele ansigtet pakket ind i vatstykker, fordi barbermaskinen eller shaveren er defekt eller af ældre dato, har man ikke særlig meget lyst til at begå samme fejl igen. Find her det kvalitetsgrej, du har brug for til den daglige barbering, og så slipper du for at pakke ansigtet ind i vatstykker.

Masser af valgmuligheder

Billede af barbermaskine
De tre mest populære mærker indenfor barbering er uden tvivl Braun, Philips og Remington. Indenfor disse mærker finder du både barbermaskiner, shavere, hårtrimmere og skægtrimmere. De tre mærker udvikler også hele tiden nye produkter, så de hele tiden er i takt med tiden i forhold til at give dig den bedste barbering overhovedet.

Forbrugerrådet har testet forskellige barbermaskiner på det danske marked med det formål at finde ud af, hvilken maskine der giver dig den bedste barbering. Ud fra undersøgelsen måtte man konkludere, at der var stor forskel på de forskellige prisklasser. Det kan betale sig at betale lidt ekstra for din barbermaskine, shaver eller andet barberingsgrej. Din barbering bliver tættere, huden blødere og du har mindre risiko for at skære dig under barberingen. Desuden er barbermaskiner fra de højere prisklasser også i besiddelse af en længere batteritid, og du får ofte en ladestation med i købet, i modsætning til de lidt billigere barbermaskiner hvor du tilslutter barbermaskinen stikkontakten direkte via et stik.

Generelt har Remington fået æren for at lave de bedste hår- og skægtrimmere på markedet, mens Philips og Brauns barbermaskiner vinder æren for at være de bedste, mest effektive og samtidig skånsomme.

To slags barbermaskiner og skægtrimmerens fordele

Billede af barbermaskine
Der findes to teknologier indenfor barbermaskiner. Der er roterende blade eller vibrerende skær. Hvilken en af disse du vælger er mest op til dig, de koster stort set det samme, og begge giver en udmærket barbering. Ydermere har flere og flere barbermaskiner i den dyre ende rensestation tilknyttet. Så hygiejnen og vedligeholdelse er i top.

Men hår- og skægtrimmeren vinder mere og mere indpas hos mange mænd. Fordelen ved disse er, at du kan have det ved hånden, det vejer intet og kræver ingen elektricitet. Desuden kan du med en skægtrimmer give din barbering et personligt præg, hvis du har eksempel har overskæg, hageskæg eller på anden måde har brug for at kunne barbere dit skæg i en bestemt form.

Som opsummering før du vælger dig det rette barveringsgrej, kan vi minde dig om, at pris og kvalitet for det første ofte hænger sammen indenfor denne kategori. Dernæst bør du skrive dig bag øret, at dit barbergrej skal passe til den måde, du ønsker at holde din skægvækst på.  Og sidst men ikke mindst bør du vælge det barbergrej, der gør barbering til en så behagelig og nem daglig rutine som overhovedet muligt.

God fornøjelse med søgningen.