>

Elektriske tandbørster

Købsguide til Elektriske Tandbørster

Pas godt på dine tænder!

Vidste du, at man bør børste sine tænder 5-10 minutter under hver tandbørstning? Ikke bare er et smukt hvidt smil vigtigt for en flot udseende, men det kan også komme til at koste mange penge i tandlægeregninger, hvis du ikke passer ordentligt på dine tænder. Selv om de fleste af os gerne vil tro på, at vi passer ordentligt på vores tænder, er det en kendsgerning, at det er de absolut færreste af os, der lever op til de 5-10 minutters tandbørstning morgen og aften. Men den findes en løsning, hvis du synes, 5 minutter eller derover er lang tid at børste tænder i... svaret er den elektriske tandbørste.
Billede af elektriske tandbørster
Grundet de meget hurtige omdrejninger af børstehovedet på en elektrisk tandbørste, børster den typisk tænderne grundigere end en almindelig tandbørste. Det lille runde børstehoved kan også komme ind i afkroge af din mund, hvor en almindelig tandbørste ikke kan komme ordentlig til. Det vil sige, at du også mindsker risikoen for huller og uplejede tænder i de dele af din mund, hvor det ellers kan være vanskeligt at pleje tænderne ordentligt.

Den elektrisk tandbørste er for hele familien

Børnene plejer at elske den elektriske tandbørste i forhold til den almindelige tandbørste. Dette er vigtigt at skrive dig bag øret, hvis du er forælder til små børn, for i det tilfælde vil du vide, at det langt altid er særlig populært i børnenes verden at skulle børste tænder.
Billede af eltandbørsten
Men hvis I har en elektrisk tandbørste, og du forklarer dit barn, hvordan alle medlemmer af familien har hver sin farve børstehoved, og hvordan I allesammen bruger den samme, kan det være, dit barn vil synes, det er noget, han/hun gerne vil tage del i.

De fleste pakker med børstehoveder kommer med fire i pakken, så der er en til alle i de fleste familier. Du skifter nemt og hurtigt børstehovedet, så du hver gang bruger dit eget, og når børstehovederne er slidte, som almindelige tandbørster også bliver det, kan du købe en ny pakke med 4 hoveder i til billige penge.

El-tandbørsten har fået en revival

Jeg kan huske, da den elektriske tandbørste kom frem, mens jeg var barn. Mine forældre formåede at få mig til at se tandbørstning som noget nærmest underholdende på grund af den lille moderne maskine, der pludselig flyttede ind ved siden af håndsæben.

Efter at have oplevet en tilbagevenden til den traditionelle tandbørste synes den elektriske tandbørste at hahve fået sig en genfødsel, hvilket min egen tandlæge mener er fantastisk. For som han sagde til mig sidste gang, jeg var til tandlægen: Den eneste tandbørste, der kan hamle bare lidt op med tandmærker efter kaffe, cigaretter og cola, er den elektriske tandbørste”. Han mente, det var det rette køb, og det gør vi også.

Vi anbefaler dig mærkerne Wilfa, Braun og Philips.

Held og lykke med søgningen på en elektrisk tandbørste og husk at anvende vores prissammenligning, hvor du kan spare gode penge!