>

Babylegetøj

OYOY Uro med dyr

Livingshop.dk
Sidst opdateret: 28.03.2020

Diinglisar clip mus

Legetøjseksperten.dk
Sidst opdateret: 28.03.2020

Købsguide til Baby Legetøj

Intro

Billede af rangle
Velkommen til Kelkoos produktliste over babylegetøj. Babylegetøj har til formål at underholde barnet, samtidig med at træne sanseapparatet, motorikken og indlæringsevnen. Børn træner én sans ad gangen, og derfor er baby legetøj enkelt designet, så barnet ikke får for mange indtryk på én gang og kan koncentrere sig om at lege med legetøjet uden at blive forvirret.
Jo ældre dit barn er, jo flere indtryk kan han eller hun sortere i på én gang. Men i starten er det vigtigt, at det legetøj, barnet får, giver dem enkelte og stimulerende oplevelser. Som et eksempel på et simpelt stykke legetøj, kan bamsen eller ranglen nævnes. Du kan føle på og kramme bamsen, og ranglen kan du ryste for at få en lyd frem.

Barnevognsrangler og legetøjstæppe

Barnevognsranglerne er meget populære til de små, enten når de ligger, som navnet indikerer, i barnevognen, eller i sengen eller kravlegården. Barnet kan måske endnu ikke selv sidde op og kravle rundt men kan på denne måde være beskæftiget og blive stimuleret ved at kunne kigge på figurer og farver og føle på ranglen. Legetæppet er på samme måde stimulerende, da der er påtrykt en masse mønstre og figurer på det, som barnet kan kigge på og blive optaget af. Og så har legetæppet også fået sit navn på grund af dets praktiske funktion, hvor du kan brede det ud på gulvet og lægge barnet på det sammen med legetøjet. Barnet ligger trykt og godt med masser af baby legetøj, det kan blive underholdt med.

Puslespil, Putteboks og babybøger

Du finder et stort udvalg af baby puslespil, hvor der er få store brikker, og hvor de skal samle billeder af figurer, dyr, biler og lignende. Putteboksen er også ofte populær hos de yngste, hvor de skal komme klodser med forskellige former ned i huller, som passer til deres form. Og så behøver dine børn ikke være særlig gamle, før bøger og historier begynder at interessere dem. Underholdningssværdien for barnet ved bøger og oplæsning ligger ikke kun i nydelsen af at kigge på billederne. De nyder det i høj grad, fordi det er noget, de voksne deltager i sammen med dem. God fornøjelse med søgningen efter det rette legetøj til dit barn.