263782 Resultater Filtre

Betaling

Betalingsmetode
Dankort, Visa, MasterCard, Visa Electron, Maestro, JCB, American Express

Levering

Leveringsmetode
PostNord, GLS
Gratis fragt
-
Leveringstid
2-5 hverdage

Butik information

Navn
Fisto.dk
Beskrivelse
Forkælelse til vores kunder
Hos Fisto.dk har vi sat det som mål at tage forkælelse af vores kunder til nye højder. Vi vil gerne være dit foretrukne sted at handle.
Vi sætter en stor ære i at finde de rigtige produkter til både herrer, damer og børn, men i høj grad også til både fritid, sport og job.
Vi har sågar produkter til både hjem og bolig – naturligvis i høj kvalitet og med fokus på design, holdbarhed og tidens trends. Vi har gjort det let for dig at handle alt det, som du lige står og mangler på ét og samme sted.

Mere end 25 års erfaring
Vores egen Mr. Fisto har ikke mindre end 25 års erfaring i branchen. Med flere tusinde kunder i bagagen indenfor både privat salg og erhverv og med erfaring med salg til mere end 25 lande, så har han formået at ligge grundstenene for det perfekte køb.
Det skal ALTID være en god oplevelse, når du handler hos Fisto.dk.

FORSENDELSE, LEVERING OG AFTALEINDGÅELSE
Levering sker med PostNord og GLS. Aftaleindgåelse foretages på dansk.
br> Betales af køber og er på kr. 69,- Ved køb for mere end kr. 950,- sendes varerne fragtfri til GLS Pakkeshop uden omdeling (kun i DK).
Varen sendes inden 6 hverdage, efter at bestillingen er modtaget. Ved faktura betaling, skal der forventes 1 til 2 dage ekstra levering. Er varen forsinket vil du få besked via e-mail eller telefon.

Normalt kommer varerne afsted efter 1 - 2 hverdage. Hvis varerne ikke er på lager hos os, kan der gå op til 4 - 6 hverdage. Herunder kan du se, hvad din forsendelse koster i Danmark:

GLS PakkeShop - 49 kr. incl. moms ( Ved køb over 950,- kr. Gratis levering )

GLS Erhverv 79 kr. incl. moms
GLS Privatlevering 79 kr. incl. moms
Bestillinger på shoppen imellem kr. 0,- til kr. 950,- koster forsendelsen minimum 69,- incl. moms
Internet side
Hostname: dc1-fe-kelkoo9-04 Version: 2.2.113