33829 Resultater Filtre

Betaling

Betalingsmetode
Klarna, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro

Levering

Leveringsmetode
PostNord, Instabox
Gratis fragt
-
Leveringstid
Normalt 1-5 hverdage afhængigt af, hvor du bor.

Butik information

Navn
Outnorth.dk
Beskrivelse
Outnorth.dk er for dem med en aktiv livsstil, og som er på udkig efter udendørs udstyr af høj kvalitet til gode priser. I Outnorth vil du finde udstyr fra førende skandinaviske mærker Fjällräven, Haglöfs og Lundhags og Klättermusen og Norrøna og andre. Outnorth holder store lager for at sikre hurtig levering og service. De holder sig opdateret med den nyeste for at gøre dit eventyr det bedste nogensinde. Husk at vende tilbage, da hjemmesiden opdateres med nye tilbud hele tiden.

Leveringsmåde
Vi samarbejder med både PostNord, Instabox, Fedex og Blue Water Shipping. I Danmark sendes varerne med PostNord eller Instabox til udleveringssted eller pakkeboks og du adviseres via SMS, e-mail eller deres app, hvis du har den installeret.
Til Grønland bliver varerne sendt med FedEx og Blue Water Shipping og du informeres via e-mail eller sms. Du kan læse mere om FedEx og leveringstid til din hjemby på www.fedex.com.

Fragtomkostninger til Danmark er DKK 39,00 for standardlevering og 69,00 kr for omdeling til valgt adresse. Levering af store/tunge varer f.eks kajakker koster 299 DKK.

Til Grønland er fragten DKK 71,20 uden moms.

Alle pakker bliver afsendt fra vores hovedlager i Gøteborg, Sverige.
Hostname: dc1-fe-kelkoo9-04 Version: 2.2.106